17Decembar2017

Potrebni donatori koze

POZIV DONATORIMA KOŽE

Svojom kožom spasite našeg Milomira

Zbog hitnosti transplatacije kože, a znajući potrebu prijavilo se četiri dobrovoljna davaoca i to naša radnika da u četvrtak 20.07.2017.g. podvrgnu se zdravstvenom pregledu i doniranju kože.

U vremenu kad se svi kunu da su uz vas zauvek, ali se razbeže kada je teško, dokaz tome su naši heroji koji su bez razmišljanja ponudili svoju kožu da bi životno ugroženi Milivojević Milomir (25) iz Lučana prebrodio rane koje je zadobio u požaru 14. jula na radnom mestu.

Milomiru je izgorelo 65 odsto kože. Opekotine su duboke. Objasnili su nam da zbog teških opekotina postoji mogućnost da organizam proizvodi toksine koji bi bili pogubni za njega.

Zbog svega toga traži se još donatora.

Pozivamo sve potencionalne donator da se jave u Sindikat preduzeća “Milan Blagojević –Namenska” AD Lučani ili putem telefona 032/818-876

U Lučanima

19.07.2017.g.

Odbor Sindikalne organizacije

Preduzeća "Milan Blagojević-Namenska" AD Lučani

• Pogodaka: 175
vmalogo

Davaoci krvi

Sindikalna organizacija Preduzeća "Milan Blagojević-Namenska" AD Lučani u saradnji sa Vojnomedicinskom akademijom će 13.6.2017. oragizovati Akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u Trpezariji "B" reona.

Preuzmite ovde

• Pogodaka: 145
ribolov

Bilten

Preduzeće „Milan Blagojević Namenska“ AD Lučani i Sindikalna organizacija, tradicionalno i ove godine povodom 15.maja, dana Preduzeća,organizuju Radničke sportske igre za sve radnike.Događaj koji promoviše rekreaciju, sport, druženje, zdrav život,razonodu i pruža trenutke rasterećenja od svakodnevice, ove godine počinje u ponedeljak 9.maja.I ove godine mesto održavanja Igara je Sportski centar „Mladost“, na čijim terenima će se sprovesti najveći deo sportskih takmičenja.

PREUZMITE BILTEN

• Pogodaka: 246
sah

Zavrsetak igara 2017

Završene Radničko sportske igre Preduzeća "Milan Blagojević-Namenska" AD Lučani 2017. godine

Preuzmi BILTEN

• Pogodaka: 250
streci

RSI 2017.

RADNIČKE SPORTSKE IGRE PREDUZEĆA

„MILAN BLAGOJEVIĆ – NAMENSKA“ AD LUČANI

B I L T E N  1

MAJ, 2017.GODINE

Poštovane kolege,

Preduzeće „Milan Blagojević-Namenska“ AD Lučani i Sindikalna organizacija, tradicionalno i ove godine povodom 15. maja, Dana Preduzeća, organizuju Radničke sportske igre za sve radnike.

Događaj koji promoviše rekreaciju, sport, druženje, zdrav život, razonodu i pruža trenutke rasterećenja od svakodnevice, ove godine počinje u ponedeljak 9. maja.

Prema programu RSI ove godine takmičenje će se održati u 12 sportova, i to: mali fudbal, basket, odbojka, šah, streljaštvo, nadvlačenje konopca, bacanje kamena s' ramena, tenis, sportski ribolov, pikado, dizanje tegova (bendž pres) i stoni tenis.

Pravila igre za sve sportove su definisana u Pravilniku o takmičenju RSI, koji je donet 2010. godine i sastavni su deo ovog dokumenta.

Sve radne celine dobile prijavni formular za ekipne i pojedinačne sportove koje su njihovi predstavnici predali Takmičarskoj komisiji, zaključno sa 28. aprilom, nakon čega je sačinjen Kalendar takmičenja sa kompletnom prijavnom listom i rasporedom takmičenja.

U nadi da će i ovogodišnje RSI zaposlenih u Preduzeću „Milan Blagojević-Namenska“ AD Lučani, proteći u duhu fer-pleja i što većeg broja učesnika, sportski Vas pozdravljamo.

DEO PRAVILA O ORGANIZOVANJU

RADNIČKO SPORTSKIH IGARA SINDIKALNE ORGANIZACIJE

PREDUZEĆA ’’MILAN BLAGOJEVIĆ-NAMENSKA’’ AD LUČANI

I     OPŠTE ODREDBE

Član 1.

Ovim pravilima se utvrđuju osnovni principi na kojima se zasnivaju sistem i organizacija Radničko sportskih igara.

Član 2.

Organizatori RSI u preduzeću ’’MB-Namenska’’ AD je Odbor sindikata.

II     CILJEVI I ZADACI

Član 3.

Osnovni ciljevi RSI su:

- da kroz organizacione vidove aktivnosti i sistema takmičenja omoguće uključivanje što većeg broja radnika da se po slobodnom izboru bave rekreacijom;

- da omoguće širi i organizovaniji program sistematskog bavljenja rekreacijom;

- da pospeše i stimulativno deluju na masovni razvitak rekreacije u Preduzeću;

- da doprinesu međusobnom upoznavanju radnika, povezivanju njihovih celina, razmeni iskustava iz oblasti proizvodnje, razvoja društveno – ekonomskih  odnosa, socijalne, zdravstvene i kulturne politike, razvoja rekreacije i drugo;

- da pozitivno jačaju međuljudske odnose i razvijaju vaspitne vrednosti radnika kao što su: smisao za kolektivni život i rad, drugarstvo, stvaralački odnos u svim oblastima života i rada,

- da iniciraju bržu izgradnju sportskih objekata i uključivanje što većeg broja preduzeća na uvođenju i razvijanju rekreacije radnika.

III     PROGRAM I SISTEM TAKMIČENJA

Član 4.

Takmičenje RSI predstavljaju manifestaciju sportsko zabavne i rekreativne aktivnosti radnika.

Član 5.

Takmičenje RSI sprovodi se u sledećim disciplinama:

- basket 3x3                         - streljaštvo

- mali fudbal                         - nadvlačenje konopcem

- odbojka                             - bacanje kamena s' ramena

- šah                                   - pikado

- sportski ribolov                   - dizanje tegova (bench press)

- tenis                                 - stoni tenis

Takmičenja na RSI se mogu sprovesti i u drugim sportskim disciplinama ako postoji interes radnika, a odluku o uvođenju novih disciplina donosi organizacioni odbor.

Takmičenje na RSI u bilo kojoj sportskoj disciplini održava se ako budu prijavljene, odnosno ako budu izašle na takmičenje, najmanje tri (3) ekipe ili pojedinca.

• Pogodaka: 217

Vasa IP: 54.147.40.153