17Decembar2018

31.08.2018.

Министар Вулин: Приоритет ОИС - безбедност радника и улагање у нове технологије

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Током обиласка Предузећа "Милан Благојевић - наменска А.Д." у Лучанима, министар одбране Александар Вулин истакао је да је прошле године Одбрамбена индустрија Србије остварила извоз вредан 569 милиона долара.

- Ове године очекујемо да ће резултати бити још бољи и да ћемо имати извоз од преко шесто милиона долара. Одбрамбена индустрија Србије је стратешки интерес и Владе и наше државе, и све одлуке које се буду доносиле, доносиће се да се индустрија развија, да радници имају све боље услове и да се, наравно, води рачуна о усвајању нових технологија.

Он је додао да Одбрамбена индустрија Србије, као свој приоритет увек мора да има, осим свог рада и јачања, и задовољавање потреба Војске Србије.

- Она постоји због Војске Србије и због наше потребе за наоружавањем и снабдевањем, и  наравно, због технолошког развоја. Предузеће "Милан Благојевић" и читава Одбрамбена индустрија Србије су дужни да се развијају и технолошки напредују, и да захваљујући њиховом раду и резултатима, Војска Србије може да се опрема и наоружава јефтиније него што би могла на светском тржишту- рекао је министар Вулин и поновио да је Одбрамбена индустрија наш стратешки интерес.

• Pogodaka: 162
memorandum za sajt1

Potrebni donatori koze

POZIV DONATORIMA KOŽE

Svojom kožom spasite našeg Milomira

Zbog hitnosti transplatacije kože, a znajući potrebu prijavilo se četiri dobrovoljna davaoca i to naša radnika da u četvrtak 20.07.2017.g. podvrgnu se zdravstvenom pregledu i doniranju kože.

U vremenu kad se svi kunu da su uz vas zauvek, ali se razbeže kada je teško, dokaz tome su naši heroji koji su bez razmišljanja ponudili svoju kožu da bi životno ugroženi Milivojević Milomir (25) iz Lučana prebrodio rane koje je zadobio u požaru 14. jula na radnom mestu.

Milomiru je izgorelo 65 odsto kože. Opekotine su duboke. Objasnili su nam da zbog teških opekotina postoji mogućnost da organizam proizvodi toksine koji bi bili pogubni za njega.

Zbog svega toga traži se još donatora.

Pozivamo sve potencionalne donator da se jave u Sindikat preduzeća “Milan Blagojević –Namenska” AD Lučani ili putem telefona 032/818-876

U Lučanima

19.07.2017.g.

Odbor Sindikalne organizacije

Preduzeća "Milan Blagojević-Namenska" AD Lučani

• Pogodaka: 662
sah

Zavrsetak igara 2017

Završene Radničko sportske igre Preduzeća "Milan Blagojević-Namenska" AD Lučani 2017. godine

Preuzmi BILTEN

• Pogodaka: 776
vmalogo

Davaoci krvi

Sindikalna organizacija Preduzeća "Milan Blagojević-Namenska" AD Lučani u saradnji sa Vojnomedicinskom akademijom će 13.6.2017. oragizovati Akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u Trpezariji "B" reona.

Preuzmite ovde

• Pogodaka: 600
ribolov

Bilten

Preduzeće „Milan Blagojević Namenska“ AD Lučani i Sindikalna organizacija, tradicionalno i ove godine povodom 15.maja, dana Preduzeća,organizuju Radničke sportske igre za sve radnike.Događaj koji promoviše rekreaciju, sport, druženje, zdrav život,razonodu i pruža trenutke rasterećenja od svakodnevice, ove godine počinje u ponedeljak 9.maja.I ove godine mesto održavanja Igara je Sportski centar „Mladost“, na čijim terenima će se sprovesti najveći deo sportskih takmičenja.

PREUZMITE BILTEN

• Pogodaka: 702