20Januar2018

Poslovodstvo i Sindikat preduzeća "MB-Namenska" danas će se izjasniti o Zakonu o radu

logoi tri fabrike

Poslovodstvo i Sindikat preduzeća "MB-Namenska"

danas će se izjasniti o Zakonu o radu

Lučani, 14. jul 2014.

Direktor Preduzeća "Milan Blagojević - Namenske" AD iz Lučana, mr Radoš Milovanović, sazvao je za danas u 10 sati sastanak poslovodstva i sindikata fabrike povodom novog Zakona o radu na koji su pozvani predstavnici poslovodstva i sindikata Kompanije "Sloboda" iz Čačka i "Prvog partizana" AD iz Užica.

Na sastanku će se dati puna podrška predsedniku Vlade Republike Srbije g-dinu Aleksandru Vučiću i ministru odbrane g-dinu Bratislavu Gašiću u njihovim naporima za odlučno sprovođenje reformi u oblasti radnog zakonodavstva.

Odbrambena industrija podržava Zakon o radu

Lučani, 14. jul 2014.

Poslovodstva i sindikati tri preduzeća Odbrambene industrije Srbije na današnjem sastanku u Lučanima pružili su punu podršku Predlogu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o radu i naporima predsednika Vlade Republike Srbije g-dina Aleksandra Vučića i resornog ministra g-dina Bratislava Gašića u sprovođenju reformi u ovoj važnoj oblasti.

Predstavnici poslovodstava "Milana Blagojevića - Namenske" iz Lučana, "Slobode" iz Čačka i "Prvog partizana" iz Užica saglasili su se u oceni da je predloženi Zakon dobar i u interesu celokupne Odbrambene industrije Republike Srbije.

Vasa IP: 54.227.104.40
Vreme na serveru: 2018-01-20 05:31:27