17Decembar2018

2 loga za krv

O B A V E Š T E NJ E

VOJNOMEDICINSKE AKADEMIJE-INSTITUT ZA TRANSFUZIJU I HEMOBIOLOGIJU

Vršiće prikupljanje krvi od dobrovoljnih davalaca u Preduzeću „Milan Blagojević – Namenska“ Lučani u TRPEZARIJI B  pogona, u SREDU - 14.1.2015. godine od 9 - 14 sati.

Ovoj akciji se mogu priključiti i svi građani.

Akcija se sprovodi na zahtev Vojnomedicinske akademije – Institut za transfuziju i hemobiologiju radi obezbeđenja neophodnih rezervi krvi.

Napominjemo da je osoblje VMA uvek imalo razumevanja i izlazilo u susret kada su pomoć ove renomirane zdravstvene ustanove zatražili davaoci ili članovi njihovih porodica. To saznanje je motiv više za stare, ali i za nove davaoce da se u uzmu što veće učešće, kako bi se u što većem broju uključili u ovu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Molimo sve davaoce, koji žele da daju krv 14.1.2015. godine da se jave u Sindikat na broj 21-86, radi evidencije i sagledavanja potrebne i neophodne količine krvi, kako bi organizatori imali pravi uvid o mogućim davaocima i količinama ove dragocene tečnosti.

Odazovimo se i pokažimo svoju humanitost na delu sa željom da i u buduće budemo dobrovoljni davaoci, a ne primaoci krvi.

BUDI DAVALAC KRVI,  PROBUDI RITAM  ŽIVOTA!

Vasa IP: 35.175.190.77
Vreme na serveru: 2018-12-17 12:10:41